Snitning af pil i flot kvalitet

Hos Klovtoft Maskinstation er snitning af pil et af vores specialer. Vi tilbyder pilesnitning i Rødekro, Haderslev og Aabenraa, hvor vi beskærer, snitter og afleverer til fabrik.

Vi har det fra snitning til fabrik og leverer i flot kvalitet, som er udført med vores egne maskiner til formålet.

Vi tilbyder professionel assistance til:

  • Snitning af græs
  • Snitning af majs
  • Snitning af pil

Har du som landmand ikke selv tid eller maskinerne til det, vil vi gerne hjælpe til og varetage hele processen for dig. Vi har mange års erfaring med snitning af pil, hvorfor det bestemt er en opgave for os. Alle snitninger kan leveres til fabrikken i stakke, eller hvad der ellers ønskes.​

Professionel snitning af pil i ønsket længde

Har du behov for en kompetent ressource til at bistå dig med snitning af pil, har vi egen skårlægger og kan finde mandskab til opgaven. Så skal du ikke selv foretage dig noget som helst. Vi har også gode kontakter til biogasanlæg i Danmark og Tyskland, hvorfor vi kan hjælpe dig med at afsætte det.

Når vi nærmer os forår og efterår, hvor majs og græs skal håndteres, kan du altid kontakte os for nærmere aftale. Vi kan skræddersy en løsning til dig, som imødekommer dine ønsker og behov. Uanset om det er en enkelt opgave eller til et fast samarbejde.

Ring til os og aftal nærmere

Skal vi hjælpe med snitning af pil, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 29 42 28 19. Så skal vi nok finde en løsning til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser​

★ ★ ★ ★

Vurderet 4,1 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook

​Kontaktinfo

Klovtoft Ma​skinstation

CVR: 86868210

Klovtoft Maskinsation​ - alt i landbrug- og entreprenørarbejde